Eu sunt Carmen. Prietenii îmi spun Candy sau Morena. Sunt din localitatea Breaza, un sat izolat din judeţul Bistriţa-Năsăud însă învăţ la Liceul de Arte Plastice “Corneliu Baba” Bistriţa. Am o familie numeroasă, pe lângă mine fiind încă cinci fraţi. Suntem 4 fete şi doi băieţi.

Iubesc foarte mult animalele în special pisicile (pentru abilitatea lor de a trece neauzite şi pentru afecţiunea pe care ţi-o oferă), căţeii (pentru prietenia sinceră pe care ţi-o oferă necondiţionat), caii (pentru viteza şi puterea lor), lupii (pentru puterea lor de a supravieţui în diferite medii, pentru puterea lor de a se face înţeleşi şi mai ales pentru faptul că sunt animale nocturne şi obţin mereu ce îşi doresc).

Iubesc la fel de mult să înot, să fac drumeţii pe munte, să merg cu bicicleta. Ador să mă caţăr în copaci şi să descopăr mereu speciile de plante şi copaci. Imi place să cânt, să dansez şi să fac fotografii.

Îmi place să-mi petrec timpul cu familia mea dar atunci când sunt supărată sau nervoasă merg la animalele mele sau mă caţăr într-un copac deoarece nimeni nu este în măsură să mă liniştească în afară de aceste lucruri. Nu suport să mi se ordone. Ajut cu plăcere pe oricine la orice dar să nu se ridice tonul la mine, exceptând momentele când greşesc.

„Nu-ţi aduce aminte de trecut, priveşte în viitor!”, este motto-ul meu.