Evenimentul va avea loc joi, 25.10.2012,

între orele 19.00 – 21.00

în Centrul Istoric al Municipiului Bistriţa

Cercetaşii României, Centrul Local “Oscar Skrabel” Bistriţa vă invită joi seara, ca preţ de două ore să vă amintiţi de frumuseţea lucrurilor mărunte din viaţa dumneavoastră. 150 de copii din cadrul proiectului “O şansă europeană pentru copiii români” din Năsăud, Josenii Bârgăului, Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Mureşenii Bârgăului, Tureac, Poiana Stampei şi Bistriţa au făcut deja 1.800 de gulguţe (cutiuţe confecţionate din hârtie în care vor pune lumânări aprinse) cu care vor lumina Centrul Istoric al Bistriţei. Alături de ei vor participa la organizarea evenimentului elevi de la Colegiul Tehnic “INFOEL” Bistriţa, Liceul de Arte Plastice “Corneliu Baba” Bistriţa, Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” Bistriţa, însă orice persoană care va dori să se implice este binevenită.

Fiţi alături de noi la un moment în care uităm de cursa contra-cronometru în care ne derulăm cea mai mare parte din viaţă, un moment în care ne oprim pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor.

De ce facem asta?

  • pentru a oferi tinerilor implicaţi o educaţie non formală, prin responsabilizarea lor si dezvoltarea abilităţilor de organizare în cadrul unui eveniment local.
  • pentru a oferi comunităţii un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanţii se pot deconecta de la problemele şi stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată.

În cadrul evenimentului va fi organizat un pavilion în care participanţii vor fi informaţi despre derularea proiectului “O şansă europeană pentru copiii români” şi vor putea urmări imagini de la activităţile proiectului.